Voor een job met zekerheid!

Technisch medewerker binnendienst

Zaventem

Bedrijf:

Onze klant met Belgisch filiaal in Zaventem, is sinds zijn oprichting in 1937 uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 50 dochtermaatschappijen wereldwijd. Deze jarenlange expertise maakt van dit bedrijf een sterke, betrouwbare en innovatieve partner in magazijn automatisatie en logistieke oplossingen. Voor het geautomatiseerde magazijn in Londerzeel zoeken zij een Technisch medewerker binnendienst m/v.


Functieprofiel:

Als technisch medewerker binnendienst is het jouw verantwoordelijkheid om de aanvragen van hun klanten te analyseren en mee op zoek te gaan naar de meest ideale logistieke oplossing. Je zal dus de verkoop en technische informatie efficiënt samenbrengen en op basis hiervan een prijsofferte calculeren en uitwerken. Om dit alles in goede banen te leiden werk je nauw samen met het salesteam en de project manager.

 


Verwacht:

Zijn dit jouw kwaliteiten? Je hebt een technische achtergrond en een scherp ruimtelijk inzicht waardoor je de functionele behoefte van de klant kan doorgronden en visualiseren. Schoolverlaters met een sterke interesse in techniek en affiniteit met de logistieke wereld komen zeker ook in aanmerking.Je denkt commercieel en maakt de offertes dan ook graag op maat van de klant. Je hebt een hands-on-mentaliteit en weet van aanpakken, zoeken tot de puzzel valt is jouw dagelijkse uitdaging! Ervaring met MS Office en AutoCAD is een must. Administratief nauwkeurig werken is helemaal jouw ding, je werkt graag zelfstandig maar je bent ook een warme teamplayer. Je spreekt vlot Nederlands en Engels maar ook een stevig mondje Frans. Je hebt een technische achtergrond en een scherp ruimtelijk inzicht

 

 


Aanbod:

Onze klant biedt jou een gevarieerde functie binnen een dynamisch bedrijf in de boeiende wereld van de logistiek. Naast een vast contract, een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire voorwaarden, krijg je ook regelmatig interne en externe opleidingen. Dit om helemaal up-to-date te blijven binnen een steeds evoluerende logistieke en technische omgeving. Een job waarbij eigen initiatief aangemoedigd en gewaardeerd worden.

 

  • Locatie: Zaventem
  • Sector: LOGISTICS - SUPPLY CHAIN
  • Contactpersoon: Corinne Demaeseneer
  • Telefoon: 02 264 04 10
Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google