Voor een job met zekerheid!

Project Manager (m/v)

Kortrijk

Bedrijf:

Ethilog SA is een jong maar sterk groeiend bedrijf actief in het ontwikkelen en plaatsen van medicatiedistributiesystemen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Rijsel maar zij werken voor klanten over heel België en Nederland. Om hun verdere groei te ondersteunen hebben zij ruimte voor een project engineer/project manager.


Functieprofiel:

Als allround project manager sta je in voor het begeleiden van projecten bij klanten in de Benelux gedurende het hele projecttraject. Dit omvat de pre-sales ondersteuning, consulting, de implementatie, training en nazorg. Je wordt betrokken in alle aspecten van het project en staat in interactie met het team bij de klant. Je beheert het project bij leveranciers en partners en je staat in directe wisselwerking met R&D om het project tot een goed einde te brengen. 


Verwacht:

Je bent meertalig (Nl/Fr/En) en je hebt affiniteit met technische uitrusting, informaticatechnologie en change management. Je hebt goede analytische en communicatieve vaardigheden en je denkt sterk klant- en oplossingsgericht. Ervaring met de ziekenhuiswereld en/of apotheek is een troef maar zeker geen noodzaak.


Aanbod:

Je wordt deel van een dynamisch team en wordt van A tot Z betrokken bij je projecten. Deze functie biedt je een hoge graad van autonomie binnen je verantwoordelijkheidsgebied en je werkt nauw samen met de CEO, R&D en de technische medewerkers. Je werkt grotendeels van thuis uit en bij de klanten (meestal ziekenhuizen) en je bent regelmatig en naargelang de noden aanwezig in het hoofdkantoor in Rijsel (Fr). Ethilog biedt je onmiddellijk een vast contract en een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij uw ervaring en uw prestaties. In dit groeibedrijf zijn reële doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google