Voor een job met zekerheid!

Ploegleider Wegenis- en Rioleringswerken (Diest) m/v

Diest

Bedrijf:

V&V Infra BVBA is een jonge en dynamische wegenbouwfirma, gevestigd te Diest.
Ze zijn een betrouwbare en betrokken partner voor diverse opdrachtgevers (openbare besturen en privé-bedrijven). De firma heeft een familiaal karakter met een persoonlijke werksfeer. Om een bijkomende ploeg op te richten zijn we op zoek naar een Ploegleider Wegenis- en Rioleringswerken (m/v).


Functieprofiel:

Als Ploegleider werk je samen met de Werfleider en sta je steeds in voor opvolgen en coördineren van de werken die verband houden met diverse wegenis- en rioleringswerkzaamheden.
Je bent in staat om een plan te lezen en te interpreteren. Verder kan je werken met laserapparatuur waarbij je ook nauwkeurig kunt meten en uitzetten. Je stuurt met de nodige verantwoordelijkheidszin een ploeg van 2 tot 4 mensen aan en werkt mee aan je opdrachten (riolering, borduren, klinkers, dallen plaatsen, etc.).
Hierbij hecht je belang aan veiligheid, orde en netheid op de werf. Je staat eveneens in voor: communicatie met omwonenden, administratie van vorderingen, werkuren, materiaalverbruik en personeelsbezetting volgens de noden op de werf en de naleving van veiligheidsprocedures en -richtlijnen.
De werven situeren zich hoofdzakelijk in de regio Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg.


Verwacht:

  • Je kan enkele jaren vakopleiding en/of ervaring in de wegeniswerken voorleggen.
  • Ervaring als ploegbaas is zeker een pluspunt.
  • Je werkt zelfstandig en bent voldoende gemotiveerd op een ploeg te leiden, in samenwerking met de werfleider en werkt met zin voor veiligheid, orde en nauwkeurigheid op de werf.
  • Je beschikt over een attest basisveiligheid VCA en een rijbewijs B. Beschikken over een rijbewijs BE/C is een pluspunt of je bent eventueel bereid om dit te behalen via een bedrijfsopleiding). Je spreekt en schrijft goed Nederlands, alle bijkomende talenkennis is een pluspunt.


Aanbod:

We bieden je een boeiende, gevarieerde en verantwoordelijke functie in een stabiele en groeiende organisatie met een familiale en persoonlijke werksfeer. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur onder de gekende voorwaarden van de bouwsector. Goede prestaties worden steeds beloond! Je werkt in een straal van 40 km rond de thuisbasis in Diest. Er zijn zowel interne- als externe opleidingen voorzien.

  • Locatie: Diest
  • Sector: CONSTRUCT
  • Contactpersoon: Mieke Raemaekers
  • Telefoon: 016 79 77 57
Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google