Voor een job met zekerheid!

Onderhoudstechnieker

Gent

Bedrijf:

Onze klant te Gent is een voedingsbedrijf waarvan je het gevarieerd aanbod o.a. kan terugvinden in verschillende warenhuizen. Zij zijn op drie sites, in regio Gent, actief met een 200-tal mensen.


Functieprofiel:

Als allround technieker zal je zowel instaan voor onderhouds- als depannage opdrachten op het machinepark. Je krijgt mechanische taken (lagers vervangen, as vernieuwen,…), maar je zal zeker ook op elektrisch (defecte motor, kapotte kabels, sensoren,…) vlak aan de slag gaan. Als slot vorm je een perfect team met je collega's waarbij iedereen streeft naar een polyvalente inzetbaarheid.


Verwacht:

Bij voorkeur genoot je een technische A2-opleiding die je kan aanvullen met een relevante ervaring in een onderhoudsomgeving en je hebt er geen probleem mee om een breed technische takenpakket uit te voeren. Meer nog, deze uitdagingen spreken jou juist aan omdat je gepassioneerd bent door alles van techniek!! Je kan zelfstandig werken en streeft altijd naar de beste oplossing in functie van de productie. Er wordt gewerkt in een tweeploegenstelsel. Jouw communicatieve vaardigheden maken van jou een teamplayer pur sang.


Aanbod:

Wij bieden je werkzekerheid met een vast contract binnen een stabiel bedrijf gekenmerkt door een familiaal karakter. Je kan rekenen op interne ondersteuning en je komt terecht in een goede technische ploeg. Dit alles tegenover een aantrekkelijke verloning op basis van je kennis en kunde.

  • Locatie: Gent
  • Sector: FOOD - FMCG
  • Contactpersoon: Nick Houvenaeghel
  • Telefoon: 09 233 69 63
Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google