Voor een job met zekerheid!

Field Service Engineer

Antwerpen

Bedrijf:

Onze klant is een jong maar sterk groeiend bedrijf actief in het ontwikkelen en plaatsen van medicatiedistributiesystemen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Zij werken voor klanten over heel België en Nederland. Om hun verdere groei te ondersteunen hebben zij ruimte voor een Field Service Engineer die voornamelijk actief zal zijn in de provincie Antwerpen.


Functieprofiel:

Als service engineer sta je in voor de installatie, onderhoud en herstelling van volledig geautomatiseerde systemen voor de conditionering en distributie van geneesmiddelen in ziekenhuizen. Je staat in nauwe interactie met de ontwikkelingsteams in het hoofdkantoor. Je werkgebied bevindt zich vooral in Antwerpen.


Verwacht:

Je hebt een goede algemene kennis van mechanica, elektronica en software (netwerken) en je kan zelfstandig werken. Daarnaast mogen goede analytische en communicatieve vaardigheden niet ontbreken en kan je op een relevante technische opleiding terugvallen. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels.


Aanbod:

Hier vind je een gevarieerde job met vast bediendecontract in een dynamisch team. Je werkt grotendeels van thuis uit en bij klanten in Antwerpen. Onze klant biedt een aantrekkelijk salarispakket, inclusief bedrijfswagen, dat aansluit bij jouw ervaring en jouw prestaties, alsook reële doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google