Voor een job met zekerheid!

Field engineer Belgium (m/v)

Kortrijk

Bedrijf:

Ethilog SA is een jong maar sterk groeiend bedrijf actief in het ontwikkelen en plaatsen van medicatiedistributiesystemen voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Rijsel maar zij werken voor klanten over heel België en Nederland. Om hun verdere groei te ondersteunen hebben zij ruimte voor een field engineer Belgium.


Functieprofiel:

Als field engineer sta je in voor de installatie, commissionering, training en naverkoop ondersteuning van installaties/automaten voor de conditionering van geneesmiddelen in ziekenhuizen. Je staat in nauwe interactie met ontwikkelingsteams in het hoofdkantoor in Rijsel. Je werkgebied bevindt zich vooral in Vlaanderen en Nederland.


Verwacht:

Je hebt een goede algemene kennis van mechanica, elektronica en software (netwerken) en je kan zelfstandig werken. Daarnaast mogen goede analytische en communicatieve vaardigheden niet ontbreken en kun je op een relevante technische opleiding terugvallen. Je hebt een goede talenkennis (Nederlands, Frans en/of Engels).


Aanbod:

Hier vind je een gevarieerde job met vast bediendecontract in een dynamisch team. Je werkt grotendeels van thuis uit en bij klanten in Vlaanderen of in Nederland. Je bent regelmatig en volgens noodzaak aanwezig in het hoofdkantoor in Rijsel (Fr). Ethilog biedt een aantrekkelijk salarispakket dat aansluit bij uw ervaring en uw prestaties en reële doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google