Voor een job met zekerheid!

DESKUNDIGE PERSONEEL & ORGANISATIE

Geraardsbergen

Bedrijf:

Lokaal Bestuur Geraardsbergen evolueert van een klassieke organisatie naar een moderne werkgever. Om onze ambitieuze doelstellingen te kunnen realiseren zijn we binnen de afdeling Ondersteuning op zoek naar een gedreven Deskundige Personeel & Organisatie. Je komt terecht in een organisatie die steeds in beweging is en verwacht ook van zijn medewerkers dat ze meegroeien met de veranderende omgeving.

De dienst Personeel en Organisatie staat in voor een efficiënte organisatie van het personeelsbeheer (globale loon- en personeelsadministratie) en voor de ontwikkeling en aansturing van alle aspecten van het personeelsbeleid (instroombeleid, competentiemanagement, evaluatiebeleid, vormingsbeleid, personeelsbehoeftenplan, personeelskader, organogram…) en de personeelszorg (teambuilding, onthaalbeleid, loopbaanbegeleiding…).

Als Deskundige P&O zorg je mee voor een optimale dienstverlening van het hele team naar de energieke medewerkers van Lokaal bestuur Geraardsbergen. Je bent de persoon die mee het personeelsbeleid van Geraardsbergen op de kaart help zetten met een ambitieus en duurzaam personeelsbeleid.

DESKUNDIGE PERSONEEL & ORGANISATIE
CONTRACTUEEL - ONBEPAALDE DUUR

Het lokaal bestuur organiseert een selectieprocedure voor deskundige personeel & organisatie (B1-B2-B3) in voltijds contractueel verband en voor onbepaalde duur.


Functieprofiel:


Als deskundige personeel & organisatie werk je onder de leiding van het departementshoofd Personeel & Organisatie.

 • Je zorgt voor een correct beheer van de persoonlijke dossiers van de medewerkers.
 • Je verzorgt mee de loonadministratie.
 • Je werkt mee aan een lange termijnvisie voor de dienst en bent actief betrokken bij het uitschrijven van procedures en beleid.
 • Je onderhoudt een goede kennis van de geldende regelgeving en implementeert deze in onze werking.
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor de medewerkers en helpt hen vlot verder met hun vragen.
 • Je werkt projecten voor de dienst uit en neemt hierin een leidende rol. Je neemt de collega’s van de dienst hierin mee en weet dit tot een goed einde te brengen.


Verwacht:

 • Je werkt oplossingsgericht.
 • Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te stellen.
 • Je werkt nauwkeurig en bent goed met cijfers.
 • Je kan vlot logische verbanden leggen.
 • Je hebt een goed gevoel voor humor.
 • Je hanteert een vlotte communicatiestijl.
 • Je hebt veel overtuigingskracht, je bent een teamspeler en vooral gepassioneerd om deel uit te maken van een tof P&O team.


Aanbod:

Op basis van de selectieprocedure zal een deskundige worden aangeworven en een wervingsreserve voor drie jaar worden aangelegd.

De bruto aanvangsmaandwedde kan variëren tussen 2509,94 euro en 4229,18 euro, afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit.
Het brutomaandloon wordt aangevuld met maaltijdcheques (7,36 euro), fietsvergoeding, eindejaarstoelage en tweede pensioenpijler. Voor bovenvermelde functie wordt relevante ervaring in de openbare sector, de privésector of als zelfstandige geldelijk gevaloriseerd.

Stuur je kandidatuur, vergezeld van jouw CV, jouw diploma en een uittreksel uit het strafregister (niet ouder dan drie maanden), ten laatste op 15 februari 2021, per post naar het college van burgemeester en schepenen, administratief centrum, Weverijstraat 20 te 9500 Geraardsbergen of per mail naar het emailadres: personeelsdienst@geraardsbergen.be.

Laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure op voorwaarde dat ze met hun kandidatuur een studiebewijs voorleggen en een verklaring dat ze binnen een termijn van maximum vijf maanden zullen deelnemen aan de eindexamens voor het behalen van hun diploma.

Informatie over de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure: Hilde Van Impe, 054 43 20 62, hilde.vanimpe@geraardsbergen.be of personeelsdienst@geraardsbergen.be, www.geraardsbergen.be

Ons bestuur rekruteert op basis van kwaliteiten, ongeacht geslacht, origine, geaardheid of handicap.

Trefwoorden
Payroll, personeelsbeleid, HRmedewerker, HR Partner, personeelsadministratie, HR officer, Hr assistent , Hr assistant, HRM, loonadministratie, sociale wetgeving

Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google