Voor een job met zekerheid!

Account Manager Land- en Tuinbouw

Poperinge

Bedrijf:

Voor een bedrijf actief in de landbouwsector zoeken wij een accountmanager België (West-Vlaanderen). Aangezien het leeuwendeel van de omzet wordt gegenereerd in West-Vlaanderen wordt gefocust op een kandidaat woonachtig in deze provincie. 


Functieprofiel:

Als Account Manager – Teeltadviseur sta je in voor de verkoop in de regio West-Vlaanderen en Noord-Frankrijk. Door een sterke klantenbinding via teeltadviezen, teeltplanning en productbegeleiding bouw je verder aan een sterk en stabiel klantenbestand. Je focust je op een optimaal rendement voor je klanten en wordt hierin bijgestaan door je interne collega's. Je werkt van thuis uit en rapporteert aan de salesmanager. 


Verwacht:

Je bent een initiatiefrijke en enthousiaste persoonlijkheid met een praktische en resultaatgerichte instelling. Voeling hebben met de landbouwsector is belangrijk, bij voorkeur maar niet noodzakelijk vanuit een vorige (commerciële) werkervaring. Je bent een zelfsturende en zelfstandig werkende persoonlijkheid die je werk kan plannen volgens de seizoensgebonden noden van de job. Meer dan op pure prospectie ligt het accent op het uitbouwen van een stabiel en financieel gezond klantenbestand en op het onderhouden van langetermijnrelaties. Je bent tweetalig Nederlands/Frans en eventueel ken je wat Duits, uiteraard ben je PC-vaardig. 


Aanbod:

Je krijgt een verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen het vakgebied land- en tuinbouw in een succesvolle onderneming. Je krijgt de mogelijkheid om met een team van enthousiaste en professioneel ingestelde collega’s bij te dragen aan de toekomst van het bedrijf en je eigen commerciële regio uit te bouwen. Je ontvangt een zeer mooi basisloon aangevuld met uitstekende extralegale voordelen (bedrijfswagen, gsm, etc.). Ten slotte krijg je de vrijheid om je werk zelf in te plannen en kan je van thuis uit werken zodat een optimale work-life balans kan gevonden worden.

  • Locatie: Poperinge
  • Sector: AGRO - FISHERY
  • Contactpersoon: Pascale Samyn
  • Telefoon: 051697536
Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google