Voor een job met zekerheid!
Basic jobposting - 150

Je job 60 dagen op vastwerk.be;
Je vacatureteksten geoptimaliseerd;
Opvolging van resultaten en auto-refresh.

Vacature plaatsen

Vacature plaatsen op vastwerk.be?

Waarom je vacature plaatsen op vastwerk.be? Met VastWerk bereik je tegen een voordelige prijs een grote groep werkzoekenden die uitsluitend op zoek zijn naar een job met onmiddellijk vast contract.

Voor we publiceren worden je vacatureteksten altijd nagelezen en geoptimaliseerd met sterke trefwoorden. Voor verbetering vatbaar? Dan koppelen we terug naar jou. Daarnaast volgen we regelmatig de resultaten op en sturen bij waar nodig.

Ten slotte zorgt VastWerk ook voor de automatische doorplaatsing naar VDAB.

Vind meteen vast werk!

Een job met werkzekerheid is nog altijd een belangrijke doelstelling bij de meerderheid van werkzoekenden. Een grote groep van latent werkzoekenden zegt zelfs uitdrukkelijk NEEN tegen interim.

Daarom kiest VastWerk ervoor om exclusief vacatures mét onmiddellijk vast contract te publiceren (99%, de 1% is optie vast)!

Gratis advies van een recruiter?

Wil je daarnaast jouw kansen laten berekenen op de arbeidsmarkt? Dan kan een VastWerk Recruiter je vrijblijvend voorstellen bij bedrijven die jou interesseren. Deze voorstelling gebeurt altijd anoniem en discreet.

Doe meer met VastWerk

Zet een uitgebreide wervingscampagne op via VastWerk, samen met een personal recruiter!

Vraag meer info

Op zoek naar nieuwe medewerkers?

Onze grootste troef? VastWerk steunt op een professioneel netwerk van recruiters die uitsluitend werving & selectie doen voor onmiddellijk vaste contracten. Dit maakt van vastwerk.be meer dan alleen maar een verzameling van vacatures. Maar een jobsite gemaakt door recruiters, met jaren ervaring in rekrutering.

Voor het verzorgen van jouw rekrutering hebben wij toegang tot de juiste kanalen en databanken om de geschikte kandidaat te vinden. Daarom kun je bij ons terecht voor zowel het plaatsen van je vacature(s), als de combinatie met een personal recruiter.

Contacteer ons

Je job plaatsen op vastwerk.be? Bezorg ons je vacature via sales@vastwerk.be en je ontvangt van ons een gratis vacature-analyse.

Wil je beroep doen op een recruiter? Laat ons hieronder weten hoe wij jou kunnen helpen.