Technisch assistent gebouwen (elektriciteit)

Lokaal bestuur Kruisem

Jobomschrijving:

Bedrijf

Maak je graag deel uit van een vooruitstrevende organisatie met een groot hart voor de burger? Wil je deel uitmaken van een sterk dynamisch team? Vind je het belangrijk dat jouw inspanningen bijdragen tot het goed functioneren van de gemeente? Dan ben je bij ons team INFRA aan het juiste adres.
Het team INFRA van de gemeente Kruisem is namelijk op zoek naar twee voltijdse technisch assistenten – wegenis in contractueel dienstverband.
Ben je flexibel, joviaal, collegiaal, goedlachs en kan je je terugvinden in onderstaande functieomschrijving? Stel je dan zeker kandidaat.

Jouw verantwoordelijkheden

Als technisch assistent gebouwen ben je mee verantwoordelijk voor het onderhoud van het gemeentelijk patrimonium. Je wordt ingezet voor een uiteenlopend aantal van onderhoudstaken, en meer specifiek ben je gespecialiseerd in elektriciteit.  

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar iemand die: 

  • werk ziet en weet van aanpakken;
  • zowel zelfstandig als in team kan werken;
  • kwaliteitsvol en efficiënt werkopdrachten uitvoert;
  • bereid is om, naast het uitvoeren van opdrachten in de gebouwen, mee te werken met andere teams binnen de technische dienst (groen, openbare werken, …).

Ons aanbod

Je komt terecht in een boeiende voltijdse (38/38) job in contractueel dienstverband van onbepaalde duur volgens de salarisschaal D1-D3 (geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 27.673 euro – max. 43.070). Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, een hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer voor woon- werkverkeer, een fietsvergoeding, mogelijkheid tot fietslease en mogelijkheid tot vorming en bijscholing. Je wordt tewerkgesteld in een stabiele en aangename werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Interesse?

De selectieprocedure bestaat uit een praktisch en mondeling gedeelte. Indien er meer dan 25 kandidaten toegelaten worden tot de selectieprocedure, wordt er voorafgaand aan de selectieprocedure een eliminerende preselectieproef georganiseerd. Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.jobsolutions.be of kan je opvragen bij Lies Himpe door een mailtje te sturen naar Lies@public.vlaanderen.  

Solliciteren kan tot uiterlijk 30 september 2024. Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/21373-33, als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Lies Himpe, Public, Steenweg Deinze 154, 9810 Nazareth (datum poststempel of e-sollicitatie telt). Gelieve als bijlage bij jouw sollicitatie uw cv, motivatiebrief en een kopie van het uittreksel van uw strafregister (max. 3 maand oud) toe te voegen.